General

Гърция за НОВА ГОДИНА 2019 СПА хотел „Четири сезона” 3+ * ЛУТРАКИ ПОЗАР с КАСТОРИЯ

НОВОГОДИШНИ оферти 2019 СПА почивка на планина в КАЙМАКЧАЛАН – гръцките АЛПИ

ПРОМОЦИЯ за ранни записвания до 25 Октомври – ТОП оферта – 485 лева!

 ЧЕТИРИ дни релакс в минералните води на СПА ЛУТРАКИ ПОЗАР – релакс  в градините на РАЯ!

Дати на пътуване: 30.12 – 02.01.2019; 29.12.2018 – 01.12.2019

Хотели в СПА Лутраки: СПА хотел „Четири сезона“, вижте хотела тук: http://www.4-epoxes.gr/

Предимства на програмата:

 

– СЕДЕМ години традиция в перфектен СПА хотел с висока оценка от туристите във всички сезони!

отлично съчетание от планина, минерални извори и СПА хотел в почивните дни за Нова година!

– богата екскурзионна програма – недалеч от България! 

                                       

1 ден (30.12.2018): МонтанаСПА комплекс Лутраки Позар

Сутринта в 07:00 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрута: Кулата – Солун – СПА курорт Лутраки Позар. В ранния след обяд пристигане в Спа курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан, често наричана – гръцките Алпи. Настаняване в хотела. Време за почивка и освежаване. Разходка до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина и разположен на площ от 75 м2. Водите от шест  минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река  с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса и цялото това чудо на Природата тъне сред оазис от зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно местните жители наричат това благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за къпане в басейните на открито: в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център. Вечеря и нощувка.

 

2 ден (31.12.2018): Лутраки Позар – Едеса – Лутраки Позар

Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание и допълнително заплащане – полудневна екскурзия до град Едеса или още наричан  в миналото от цар Самуил град – Воден. Едеса е на разстояние 30 км. от курорта Лутраки и привлича хиляди туристи с прекрасните си водопади. Отпътуването е в 10:00 часа с престой в града за около три часа – време, в което ще имате възможност да се запознаете с впечатлителните водопади, да изпиете по чаша кафе или да обядвате с местни специалитети в ресторанта на самите водопади, или защо не малко шопинг в магазинчетата, предлагащи разнообразие от сувенири и кожени изделия…. Завръщане в СПА Лутраки около 14:00 часа. Време за СПА удоволствия и подготовка за празничната новогодишна нощ в ресторанта на хотела. ПРАЗНИЧНА новогодишна вечеря с музика и включени напитки: аперитив, 0,200 мл. вино и безалкохолна напитка. ЧЕСТИТА НОВАТА 2019 година! Нощувка.

 

3 ден (01.01.2019) Лутраки Позар – Кастория – Лутраки Позар

Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание и срещу допълнително заплащанеекскурзия до Кастория или още разходка близо до славната българска област Кутмичевица в някога българският град – Костур живописен град, удивително наподобяващ на Охрид. За приликата допринася подобното разположение на полуостров в Костурското езеро – езеро Орестиада, допринася за приликата още и архитектурата на съхранените и до днес старинни къщи, застроени амфитеатрално по хълма, спускащ се към езерото, както и големия брой запазени и действащи и до днес около 70 на брой стари църкви, много от тях от времето на княз Борис, почитан от Българската църква като Свети цар Михаил Борис. Свободно време за разходка край езерото, или възможност да обядвате в крайбрежните таверни с панорама към езерото и пернатите му обитатели или време за пазаруване в специализираните магазини, мамещи с разнообразие от кожени палта и всякакви кожени изделия… В 17:30 отпътуване от Кастория за Лутраки Позар. Нощувка.

 

4 ден (02.01.2019): Лутраки Позар – Монтана

Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България.

 

Пакетна цена на турист:

Забележка: деца до 03 години, не ползват легло и заплащат само 70 лева – получават място в автобуса и стол в ресторанта за тържествената вечер

 

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт. За непълнолетни – нотариално заверена декларация от непътуващия родител/ите в 2 екземпляра оригинал и ксеро копие.

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Пътуването се осъществява при минимум 35 плащащи.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment