General

НОВА ГОДИНА при комшиите в СЪРБИЯ и град Кралево,

програма със собствен транспорт, 3 нощувки

София – Ниш – Кралево – манастир Студеница – Жиченски манастир – София

ПАКЕТ 4 ДНИ/ 3 НОЩУВКИ

от 30 декември до 02 януари 2019 г. – пакет с 3 нощувки

от 510.00 лв.

1 ден Ниш /спирка по желание/ – Кралево

Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Крушевац – Кралево. Предлагаме ви да спрете попътно в Ниш, разположен на р. Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Продължаване за Кралево. Той е един от редките градове в света, който е планиран според модела на Чикаго, където улиците се пресичат под прав ъгъл. Старата традиция в центъра все още е запазена. Настаняване в хотел TURIST – 4**** (www.hotel-turist.net). Вечеря. Нощувка.

2 ден Кралево – манастира Студеница /заслужава си!!

Закуска. В деня преди Нова година можете да посетите едно прекрасно кътче на Сърбия. Вземете участие в полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до един от най – почитаните от сърбите православен манастир Студеница. Той се намира край река Студеница, чието име носи. Все още е запазена камбанарията на манастира, както и красивата църква, изградена през XII в. Църквата е украсена с красиви стенописи и с фина резба, които са направени през XIII в. и въпреки че са пострадали сериозно през вековете, са сравнително добре запазени и реставрирани. Сред стенописите най – голяма ценност представлява стенописа Успението на Богородица. Връщане в хотела. Свободно време за разходка и за СПА. Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с жива музика. Пиенйе и яденйе в ресторанта в хотела. Нощувка. НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ на блок маса Отворен бар – неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки Жива музика! ЧЕСТИТА НОВА 2019 та ГОДИНА!!!

3 ден Кралево – манастира Жича /заслужава си!!/

Късна „разточителна“ закуска до 12.00 ч. Можете да посетите манастира Жича – свидетелство за славното минало на Сръбското кралство. Жичанският манастир е построен през XIII в. от синовете на Милан Обренович, първият Сръбски крал Стефан Първовенчани и неговият брат и патрон на Сърбия, Св Сава. Манастирът има огромно културно и историческо значение за държавата, тъй като в него са коронясани 7 сръбски крале. Вечеря с жива музика /без напитки/. Нощувка.

4 ден Кралево

Закуска. Освобождаване на стаите. Отпътуване за България.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

Хотел/категория На турист в двойна стая На турист в тройна стая  На турист в единична стая За дете до6.99 г. с 2-ма възр. За дете от 7 г. до 11.99 г. с 2-ма възр.
ПРОГРАМА С 3 НОЩУВКИ

 

HOTEL TURIST – 4*

www.hotel-turist.net

 

   510 лв.

 

510 лв.

 

549 лв.

 

60 лв.

 

285 лв.

 

Цената включва:

  • 3 нощувки със закуски в хотел 4****, 1 обикновена вечеря на 30.12. /без напитки/, 1 Новогодишна вечеря на 31.12.2017 г. на блок маса с неограничено количество местни алкохолни, безалкохолни напитки и жива музика, вечеря на 01.01.2019 г. /без напитки/ с жива музика, ползване на сауна, парна баня и фитнес.

Цената не включва:

  • медицинска застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“ – за програмата с 3 нощувки – 6.00 лв., доплащане за СПА процедури – масажи.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment