General

ОНИРУПОЛИ – КОЛЕДНА ПРИКАЗКА

Всяка година, за Коледа в Драма се издига град в града – Онируполи. От 4 декември до 4 януари, всички деца и възрастни, които искат да почувстват духа на Коледа, да повярват в чудеса или просто да получат подаръци, могат да посетят празничното градче.

 

ДВУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

МОНТАНА-ДРАМА-КАВАЛА-МОНТАНА

Дата: 08.12.2018 – 09.12.2018г. .

Престой: 2 дни/ 1 нощувка

Цена: 130 лв.

1 ден.08.12.2018 Монтана – ДРАМА – КАВАЛА

Отпътуване от гр Монтана за Република Гърция, по маршрут Дупница – Гоце Делчев – Драма Пристигане в град Драма .Оживен град с дълга и богата история, построен буквално върху вода. Бистрите извори на река Света Варвара образуват невероятен парк в сърцето на Драма, който е един от 60-те най-добри природни паркове в Европа в рамките на програмата „Култура 2000”. Посещение на коледния базар наречен „Онируполи”, утвърден като най-голямото коледно събитие в Гърция. Малки кокетни къщички, които напомнят домовете на любимите приказни герои се подреждат една до друга и грейват в разноцветни коледни гирлянди и вълшебни светлини. Шоу, музика, танци, песни, театрални постановки, изложби, изненади за децата, различни интерактивни дейности…. Толкова много избор и толкова много коледно настроение едва ли е възможно да кипи по уличките на друго градче! Изборът е огромен, стига да сте готови да се впуснете в приключението „Коледа в Онируполи.“! Отпътуване за гр. Кавала . Настаняване в хотел 3* в района на Кавала . Нощувка .

2 ден. 09.12.2018 КАВАЛА – МОНТАНАЗакуска. Туристическа обиколка на град Кавала – втория по големина град в Северна Гърция. Възможност да видите къщата на Мехмед Али, църквата Панагия и извисяващата се над града крепост, от която се открива чудесна панорама. Свободно време за обяд и разходка в града. Отпътуване за България. Пристигане в гр.Монтана късно  вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:

  • 1 нощувка в хотел *** в района на Кавала – 1 закуска;
  • транспорт с комфортен автобус;
  • посещение на коледното „градче“ базар Онируполи;
  • туристическа програма в Драма и Кавала;
  • екскурзоводско обслужване

 

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment