General

СЪРБИЯ Нова година 2019

БЕЛГРАД Hotel Palace 4* в ТОП центъра на Стари Белград

Маршрут:
София – Белград – Сремски Карловци – Нови Сад

Продължителност:
4 Дни / 3 Нощувки

Вид транспорт:
Автобус

Дати на отпътуване:

30.12.2018 г.

ФЕЕРИЯ от светлини в новогодишното небе САМО в ПАНОРАМНИЯ ресторант на хотел PALACE 4*!

 Новогодишна екскурзия Белград с перлите на ВОЙВОДИНА: Сремски Карловци и НОВИ САД

 

  

ПРЕДИМСТВА на програмата:

 – хотел PALACE 4* е в абсолютен център на Стари Белград!

 

НОВОГОДИШНА ГАЛА вечеря с жива музика и НЕ лимитиран ВНОСЕН и местен алкохол !

 Новогодишен пакет: 3 нощувки с ДВЕ вечери (на 30.12 и 31.12.) в ресторантите на хотел PALACE

 – пакет в хотел PALACE 4* – седем години традиция и качество, високо оценено от туристите! 

 дати на провеждане: 30.12.18 – 02.01.2019 и 29.12.18 – 01.01.2019

 

Хотели в Белград – PALACE Hotel 4*, вижте хотела тук: https://www.palacehotel.co.rs/

 

1 ден (30.12.2018): София – Белград – 420 км.

Сутринта в 06:30 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гарапо маршрута: София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане в ранния следобяд в Белград инастаняване в хотел PALACE – 4*, перфектно разположен в сърцето на Стария Белград и само на крачка разстояние от: Калемегдан, улица „Княз Михайлова“, площада на Републиката и река Сава. Свободно време за освежаване и почивка. По желание организирана разходка с водача на групата и първи впечатления от непосредствено разположените до хотела забележителности на БелградВечеря на богата блок маса.Нощувка.

 

2 ден (31.12.2018): Белград – ПАНОРАМА на Белград – КРУИЗ по река ДУНАВ

Закуска на богата блок маса. В 09:30 часа (сръбско време) туристическа програма в Белград с автобус иместен екскурзовод, включваща: Дединие – един от най-богатите квартали на града – Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито (отвън), Катедралния храм ”Св.Сава”, най – големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва още през 1894 г., площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, Стария и Новия съд, които са двете най-красиви сгради при крепостта „Калемегдан”. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане: круиз стуристически кораб по реките: Сава и Дунав.

Посветете 2 часа от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки – там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки по 20 километровият маршрут ще запечатате в съзнанието си дивнатагледка при сливането на р. Сава с р. Дунав на фона на внушителната крепост Калемегдан, ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището, носейки се по вълните на Дунав. На фона на приятна музика, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби – атракциони и салове превърнати в къщи – ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16 – те острови по река Дунав: островът на войната и Ада Циганлия…Круизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя! Завръщане в хотела. Свободно време и подготовка за новогодишното тържество.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА, близо до звездите и фойерверките в новогодишната нощ впрекрасния ресторант „ Белградска панорама” на последния етаж на хотел „ПАЛАС” с богато меню, неограничено количество вносни и местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика.Нощувка.

 

3 ден (01.01.2019): Белград – Сремски Карловци – Нови Сад – Белград – 200 км

Закуска. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане – целодневна екскурзия с местен екскурзовод до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад. В 10:30 часа (сръбско време) отпътуване за Сремски Карловци – исторически град,разположен по склоновете на Фрушка горана десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина, разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време за чашка ароматно кафе или обяд и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград и попътна панорама към   крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана – „Гибралтар на Дунава“. Завръщане в Белград в късния след обяд. Нощувка.

 

4 ден (02.01.2019) Белград – София

Закуска. Свободно време. В 10:00 часа (сръбско време) освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

 

Пакетна цена на турист:

 

 

Легло в

двойна/ тройна стая

 

Единична

стая

 

Деца до 03.99 г.

 

Деца 04 – 11.99 г.

в стая

с 2-ма възрастни

 

 

 

 

539 лв. – редовна цена

 

 

 

539 лв. – редовна цена

 

 

 

    245 лв. – редовна цена

 

 

489 лв. – редовна цена

 

 

 

 

Пакетната цена е в лева и включва:

транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус

3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса в хотел PALACE – 4*

1 стандартни вечеря без напитки на богата блок маса в хотел Палас;

НОВОГОДИШЕН куверт в ресторант „Белградска ПАНОРАМА” в хотел PALACE 4* с богато меню, напитки без лимит: всички видове алкохол от уиски до прословутата дюлева ракия и безалкохолни напитки!!!

туристическа програма с местен екскурзовод в Белград

екскурзоводско обслужване

медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 2000 евро

 

Пакетната цена НЕ включва:

По желание доплащане за допълнителна (четвърта нощувка със закуска в дата по избор) – 140 лева за двойна стая

екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 3 вида вина и коняк с погача, сирене и вид месо) – 20 евро при минимум 25 туриста

круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод – 15 евро

застраховка медицински разходи в Чужбина за пътуващите със собствен транспорт

 

Доплащане: медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” се доплаща от туристи на възраст над 65 год. и до 70 год. – 4 лева; туристи над 70 год. доплащат – 7 лева!

 

 

За пътуващи със собствен транспорт – отстъпка в цената 30 лева!

-За пътуващи със собствен транспорт – отстъпка в цената 30 лева от цена 519 лева!

-Забележка: пътуващи със собствен транспорт ползват отстъпка от цената и НЕ ползват: застраховка медицински разходи в Чужбина! Могат да се възползват от доп. мероприятия: екскурзии при наличие на свободни места в автобуса.

Необходими документи: лична карта или  задграничен паспорт, за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

Начин на плащане: депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2018

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment