General

Еднодневна екскурзия

Фестивал на сушеницата в Димитровград!

17.11.2018

с тръгване от Монтана;

Цена: 30лв; Цената включва: транспорт и водач;

 

Облян в есенни тонове и аромат на вкусни гозби Димитровград ни приветства със своя фестивал на сушеницата – да го открием заедно !!!!

И тази година в Димитровград качествените местни меса, приготвени по традиционен начин ще привлекат много туристи в “Дни на Царибродската сушеница”.

Ние Ви предлагаме:

  • транспорт с туристически автобус;
  • посещение Димитровград ( Цариброд);
  • водач от фирмата;
  • туристическа застраховка с асистанс на стойност 2000 евро при ЗД Армеец

Отпътуване от град Монтана  /06:00 –жп гара/ по маршрут Калотина – Димитровград ( Цариброд). Пристигане в източносръбския град. Посещение на фестивала на сушеницата – приготвена с тайни съставки и славеща се с неповторим вкус, ще ни омае и предразположи да опитаме от познати и непознати месни и млечни продукти, които са част от събитието. Свободно време. Възможност за посещение на църквата „ Света Богородица“ и шопинг в централната градска част. Отпътуване за България. Пристигане в Монтана вечерта.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • разходи от личен характер

Условия за резервации и анулации :

  • При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.

Необходими документи :

Валидна ЛИЧНА КАРТА или задграничен паспорт !!!

За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка:

Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment