General

ПРАЗНИКА НА ЖЕНАТА

КУПОН ПО СЛУЧАЙ 8-МИ МАРТ

Монтана – Неготин – Кладово – Турну Северин – Монтана 

10.03.2018 – 11.03.2018

Кладово е очарователен град на брега на река Дунав. Със своето културно и историческо наследство и специфични характеристики на фолклора, Кладово привлича своите посетители целогодишно, привлекателен е и с уникално съдържание.

 

Джердап хотел е разположен на брега на река Дунав в центъра на Кладово.

Враца  – Монтана – Неготин – Кладово – Турну Северин – Монтана -Враца

Първи ден: Тръгване в  07.00ч от Враца и 07:30 часа от  жп гара Монтана. Преминаване през  ГКПП Връшка чука в посока Брегово – Неготин – Кладово. Пристигане в Кладово следобяд.  Свободно време. Настаняване в хотел ” HOTEL DERDAP” ***. 20.00ч  – вечеря с  жива музика на шведска маса с богато разнообразие от салати, рибни и местни деликатеси и неограничено количество алкохол/ местно производство/. Нощувка.

Втори ден: Закуска. Отпътуване за Турну Северин. Преминаване през Железни врата. Те са пролом на река Дунав, който представлява най-голямата речна клисура в Европа. Намира се на границата между Румъния и Сърбия. Свободно време. В града може да се види крепост Медиевала, която се намира да брега на Дунав и кулата,  коята се издига в средата на града. Кулата е част от крепост, строена през 13 век. Тя е дала името на града – Турну Северин ( турн – кула). Отпътуване за Монтана.

ЦЕНА : 130 лв на човек/ от Враца /

ЦЕНА: 125 лв на човек /от Монтана/

Цената включва:

  • транспорт
  • Нощувка + вечеря със жива музика + неограничено количество алкохол + закуска;
  • водач от агенцията;

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment