ДВУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

МОНТАНА- БАНСКО- УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК РИЛА – ПАРК НА ТАНЦУВАЩИТЕ  МЕЧКИ—МОНТАНА

ЦЕНА: 99лв /за възрастен /

ЦЕНА: 79лв/ за дете/

12.06.2021 – 13.06.2021

31.07.2021  – 01.08.2021

1-ви ден

Отпътуване за Банско в 07.00. Туристическата програма по желание: посещение на къща-музей “Неофит Рилски” – виден български възрожденски книжовник; църквата „Св. Троица” – един от символите на Банско; Духовно- исторически център „Св. Паисий Хилендарски” – в него е направена точна възстановка на килията от Хилендарския манастир, където Паисий пише „История славянобългарска”, както и на параклиса „Св. Иван Рилски”, намиращ се в манастира. Свободно време за разходка. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Посещение на RILA FUN PARK – планински увеселителен парк, предлагащ екстремно, забавно и безопасно спускане с колички. Количката е двуместна, подобна на шейна и се движи по тръбни релси, разположени на хълм. Тя има регулирана скорост, която пречи на водача да премине над 40 км/ч. Водачът има способността да контролира скоростта и със спирачна система. Съоръжението в RILA Fun Park е подходящо за деца над 3 годишна възраст, като деца на възраст между 3 и 8 години могат да го използват само с възрастен придружител. Деца над 8 години (с ръст над 135см) могат да ползват
съоръжението самостоятелно. Паркът работи всеки ден от 10.00 до 18.00ч., както и през студените месеци, тъй като тогава количките имат специални покривала. Посещение на парк на ТАНЦУВАЩИТЕ МЕЧКИ в Белица. В проектирането и изграждането на парка вземат участие световно признати експерти, изучаващи поведението и навиците на кафявата мечка. Днес Паркът за танцуващи мечки край Белица е един проект, бележещ траен и продължителен успех. Повече от 20 бивши танцуващи мечки живеят на площ от 120 000 кв. м, в естествени условия, които им помагат да се научат постепенно да водят нормален живот. Отпътуване за Монтана и прибиране вечерта.

Цената включва:

  • Транспорт с туристически автобус;
  • 1 нощувка със закуска  И ВЕЧЕРЯ С МУЗИКА в хотел ***
  • Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва:

  • Входни такси за посещаваните обекти:
  • Цената на едно спускане за деца от 3 до 12г.
    е 10 лв, а за деца над 12г. и възрастни
    – 15 лв.