МОНТАНА-БЕЛГРАД-НИШ –МОНТАНА

24.09-25.09.22

15.10-16.10.22

Първи  ден:

Отпътуване за ГКПП Връшка чука в 05.00 от жп гара Монтана. Пристигане в Белград. Панорамна на обиколка на града с местен екскурзовод на български език  –  Площад “Теразие” – търговския център на града; новата сграда на Скупщината (Парламента); улица “Крал Милан”; площад “Славия”; катедралният храм „Св. Сава“ – най-големия православен храм на Балканите; улица “Крал Милутин”; булевард “Крал Александър”; църквата „Св. Марко“; площад Никола Пашич; Площада на Републиката; крепостта „Калемегдан“ – разположена на носа, където Сава се влива в Дунав. Крепостта, около която днес е оформен красив парк. Пешеходна разходка: улица „Княз Михайло“; площада на Републиката; Националният театър; Националният музей; къщата на Иво Андич; музеят на Никола Тесла; Градската врата „Варош капия“. Свободно време. Настаняване в хотел. По желание от 21.00, Вечеря в ресторант  с напитки и жива музика/ срещу допълнително заплащане преди отпътуване/ . Нощувка в Белград.

Втори ден:

08.00 ч. Закуска. Отпътуване  за Ниш – древния Наисус, където e роден император Константин Велики.  Разходка  в средновековната крепост и в центъра на града. Свободно време. Отпътуване към България през ГКПП Калотина. Пристигане във  Враца, Монтана  вечерта.

 

Цена: 190лв

 

Цената включва:       

транспорт с автобус,

-нощувка със закуска в хотел  3* Белград;

-панорамна обиколка на Белград с  екскурзовод, пешеходна разходка в Ниш

– Водач от туристическата агенция по целия маршрут

 

Цената не включва:                                                                                                                                               

Вечеря в  сръбски ресторантс напитки и жива музика – 25 евро

 

 

Настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване;

Туроператорът си запазва правото за промени в последователността на програмата по независещи от него причини.

Туроператорът не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива;

Туроператорът не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и туроператора не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми.