2 ДНИ – НА ШОПИНГ В ОДРИН

Одрин е граничен град на  18 км. от границата на България. С много интересна история, различна култура и много вкусни специалитети

НА ШОПИНГ В ОДРИН

17.10 – 18.10.2020

31.10 – 01.11.2020

14.10 – 15.11.2020

 

БЕЗ ТЕСТОВЕ И КАРАНТИНА

ЦЕНА: 99 лв

МОНТАНА – ОДРИН – МОНТАНА

 

1 ДЕН

Отпътуване от Лом в 04.00ч /автогара/  и от жп. гара  Монтана в 05.00ч.в посока  Пловдив –Хасково. Кратка  почивка по пътя.  Пристигане в Одрин следобяд. Града е много интересен за разглеждане със своите закрити базари, красиви джамии, с мога фонтани по центъра и красиви добре запазени дървени къщи със специална декорация, със своите големи паркове и мостове впечатлява всеки посетите на този град. В този град се сливат трите Български реки Марица, Арда и Тунджа. Ще имаме възможност да се поразходим в центъра на града в пешеходната улица на града, където се намират много магазини които предлагат местни марки дрехи и обувки, по пазарите ще намерите много прежда интересно декорирани метли с огледало и много красиви кошнички направени за подарък с плодови сапуни. Свободно време за разглеждане на центъра на града.Нощувка.

2 ДЕН

Закуска.Посещение на търговската зона на града за шопинг. Посещение на Марги Аутлет Център. Отпътуване за България. Пристигане в Монтана  късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

-Транспорт с автобус

-1 нощувка със закуска В ХОТЕЛ 2/3*** в ОДРИН

-водач

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ПИ МИНИМУМ 35 души!!!