НА КУПОН В СЪРБИЯ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИК НА ЖЕНАТА – НИШ – ПИРОТ

НА  КУПОН В СЪРБИЯ

по случай ПРАЗНИКА НА ЖЕНАТА

07.03.2020 – 08.03.2020

МОНТАНА – НИШ – ПИРОТ- МОНТАНА

      Цена :130лв /на човек/ от МОНТАНА  и ВРАЦА

 

1 ДЕН /МОНТАНА – НИШ/ -Отпътуване от  Монтана  в 08.30ч от жп гара . Пристигане в Ниш около обяд. Свободно време за самостоятелна разходка в Ниш или пазар. Възможност да посетите Търговски център „Калча” или да се насладите на чаша ароматно кафе на „Казанджиискотосокаче” – запазена част от старата Нишка чаршия. Настаняване в хотел LOTOS -https://hotellotos.rs/, в центъра на НИШ. ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ  в  ресторант, близо до хотела  с жива музика и неограничено количество алкохол. Нощувка.

2 ДЕН /НИШ – ПИРОТ /

Закуска. Отпътуване за Пирот . Кратък престой в Пирот – възможност за пазар и разходка. Отпътуване за България през ГКПП Калотина .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 1 нощувка, 1 закуска в хотел LOTOS в Ниш и 1 празнична вечеря  в ресторант NAJEDNO MESTO с жива музика и включена консумация на местни алкохолни  напитки .
  • транспорт с автобус

бонус!

Посещение на  винарска изба „Малча” /без включена входна такса/. Избата представлява комплекс от няколко различни къщи, построени в различен стил, една от която е била собственост на сръбския владетел от рода Неманичи. Разглеждане на етнографска експозиция. Винарната произвежда и съхранява виното в глинени съдове, както се е правело в античността в Римската империя. Ще имате възможност да си купите вино и сувенири от магазина към винарната.

 

Leave a Reply