Спа Уикенд в Струмица

Дата: 21.10- 22.10. 2023

Цена: 199 лв

 

1 ден – Струмица
Отпътуване от по маршрут Петрич – Ново село – Струмица. Пристигане в Струмица, град с дълга и интересна история. За първи път се споменава през II в.пр.Хр. като  Астраион по името на племето астраи. Със заселването на славянските племена получава днешното си име Струмица. Свободно време за обяд, шопинг и разходка. Отпътуване за хотел „Сириус“, който се намира на 3 км от града. Настаняване. Свободно време за ползване на СПА услуги в хотела. Тържествена вечеря с музика на живо и богато меню (без включени напитки). Нощувка.

2 ден Струмица – Дойран
Закуска. Свободно време за ползване на СПА услуги в хотела. Отпътуване за Дойранското езеро. То е от групата на Егейските езера, с площ около 43 кв.км. и е поделено между  Северна Македония и Гърция. През Първата световна война тук е минавала фронтовата линия с продължителни епични битки между съюзническите войски и българската армия.  Разходка в курорта Стари Дойран и свободно време. Отпътуване за България. Пристигане  вечерта.

Хотел „Сириус“ **** е разположен в тих район, на 3 км от центъра на Струмица. Стаите са оборудвани с централно отопление и климатик, мини бар, директна телефонна линия, кабелна телевизия, сешоар, безжичен интернет достъп. Всички банкетни зали, ресторантите и главната рецепция с лоби бара са разположени на приземния етаж. СПА центърът, разгърнат на площ от 1500 кв.м., е носител на наградата на Балканската СПА асоциация за 2012 г. Разполага с вътрешен басейн, джакузи, финландска сауна, парна баня, турска баня, солена вана, инфрачервена сауна, салон за масаж, фитнес салон.

 

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 1 нощувка със закуска и тържествена вечеря в хотел „СИРИУС“ ****  Струмица;
  • Ползване на спа център в хотела: вътрешен басейн, джакузи, солена стая, турска баня, парна баня, финландска сауна, инфрачервена стая;
  • Посещение на курорта Стари Дойран край Дойранското езеро;
  • Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Напитки по време на вечерята;
  • Входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание;