irkatur-sertifikat-korektna-firma

 

Вие сте в сайта на туристическа агенция Иркатур за екскурзии в страната и чужбина, от които ще Ви останат незабравими спомени.

Oсновната дейност е превоз на пътници в страната и чужбина, но поради голямото търсене на пазара на туристически услуги разширява дейността си и през 1999 г.

Закупува още автобуси и освен превозвач става и туристически агент с лиценз 03603.

Лиценз 0268 за извършване на международни автомобилни превози получава през 2002г.

От януари 2005г. е и регистриран туроператор и туристически агент с Удостоверение за регистрация 05403.

До момента Туристическа агенция Иркатур разполага със 7 автобуса – от 8 до 54 места и квалифициран персонал.

Основната цел на Туристическа агенция Иркатур е, и ще бъде утвърждаване позицията на коректен партньор в сферата на туризма. За в бъдеще клиентите могат да разчитат на усъвършенствани и   качествени туристически услуги и интересни пакетни предложения.

Във времето, когато туризмът е привлекателна сфера за много нови фирми и организации, ние можем да се похвалим с дългогодишен опит в организирането на туристически пътувания и добри професионални отношения с хотелиерите в местата, които Ви предлагаме да посетите. Освен това, нашите екскурзии са съобразени с учебните програми и чрез тях ще се стараем да онагледим познанията Ви по история на България и Европа. Нашият екип ще положи максимални усилия, за да направи тези пътувания забавни и същевременно ползотворни за Вас.

Уважаеми родители и учители, искаме да се обърнем към Вас, за да Ви уверим, че съзнаваме голямата отговорност, която поемаме при организирането и провеждането на детските и младежките пътувания. Поради това всяка група е придружавана от наш представител, който се занимава с организацията при посещението на различни обекти и настаняването в хотелите. За удоволствието да пътуват с нас могат да Ви разкажат много директори, учители и ученици, вече пътували с нашата туристическа агенция – Иркатур.

Разгледайте сайта, изберете маршрут и ела те в нашия офис или поканете наш представител при Вас, за да обсъдите детайлите.

Екипът на Туристическа агенция Иркатур – Ви пожелава приятно пътуване!

CCI06032018_0003