ФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО В ИСТАНБУЛ

ФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО В ИСТАНБУЛ

МОНТАНА-ИСТАНБУЛ- ОДРИН-МОНТАНА

 

4 дни/2 нощувки

Цена: 220лв

02.04.2020 – 05.04.2020

09.04.2020 – 12.04.2020

 

1-ви ден: Монтана –  София – Истанбул -Монтана

Тръгване от Монтана в 18.00 ч. от жп. гара. Нощно преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле.

2-ри ден: Истанбул

Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване  в хотел (ако е възможно веднага). Кратка почивка. Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул / 3-4 часа/ -БОНУС : преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор” – чудо на строителната техника, фото – пауза край Босфора. Връщане в хотела. Свободно време .След обяд по желание * (срещу доплащане при мин. 25 човека)  посещение на Аквариум – Sea Life – един от най-големите в Европа. Ще имате възможност да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. Разположен на територия от 8000кв.м., аквариума разполага с един от най-дългите подводни тунели – 80 метра, който дава възможност за 270º панорама. Аквариумът се намира в един от най-големите търговски центрове на Истанбул – Форум Истанбул, където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки.Връщане в хотела. Нощувка.

3-ти ден: Истанбул

Закуска. В 09.00 ч. По желание * (срещу доплащане)  разходка с корабче по “Босфора” – новият султански дворец “Долмабахче”, “ЧираанПалас” – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът “Ортакьой” – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости Румели Хисар” и “Анадолу Хисар”, летният султански дворец “Бейлербеи”, Кулата на девицата и др. По желание* (срещу доплащане при мин. 25 човека) посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език или свободно време в района.След обяд  /около 17.00ч / по желание (срещу доплащанеПРИ МИНИМУМ 25души) посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела.

По желание* (срещу доплащане)  вечеря  НА КОРАБ  с турска шоу-програма / куверта включва трансфер от хотела,   програма, вечеря , неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден: Истанбул – Одрин – София

Закуска.Отпътуване за България и прибиране късно вечерта.

 

ЦЕНА: 199лв /на човек/ от Монтана  до 31.12.2019

Цена: 220лв/ на човек/ след 31.12.2019

 

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус

Две нощувки със закуски в хотел ¾****

Панорамна обиколка  на ИСТАНБУЛ с местен екскурзовод на български език

Пътни такси

Водач от туристическата агенция

БОНУС : ПОСЕЩЕНИЕ НА ЖЕЛЯЗНАТА БЪЛГАРСКА  ЦЪРКВА „св.Стефан”!

 

Цената не включва:

ДОПЛАЩАНЕ:

-разходка с корабче по Босфора – 20 евро (при минимум 20 туриста);

– входна такса на двореца „Долмабахче”  с екскурзовод на български език -25 евро;

-Вечеря  НА КОРАБ – 80 лева

-посещение небостъргача „Сапфир „ – 20 евро /транспорт + вход за кино 4D/

-аквариума Тюркоазоо – 15 евро /вход + трансфер/

Leave a Reply