ЧЕТИРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ В ТУРЦИЯ – 0888704719 ИРКАТУР

НОВИ АТРАКЦИИ И ЗАБАВЛЕНИЯ В ТУРЦИЯ

ПРИНЦОВИ ОСТРОВИ САМО С НАС!

МОНТАНА – ИСТАНБУЛ – ОДРИН – МОНТАНА

29.09 – 02.10.22

13.10-16.10.22

 Свободни места, Потвърдена група!

ЦЕНА: 255лв

 4дни  / 3 нощувки

1-ви ден: Тръгване от  05.30ч от Монтана. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле. Пристигане в Истанбул около 19,00часа. Посещение на Небостъргача ,,Сапфир“ / при  минимум 15 желаещи/ като през това време останалите туристи могат да се разходят в Мола на небостъргача. Небостъргача включва 4Д кино, в което всеки летейки може да посети всички забележителности на Истанбул. Преживяването е с висока доза адреналин и оставя незабравими спомени, а от панорамната площадка на 53-тият етаж се открива невероятна гледка към града и Босфора. Настаняване  в хотел 3/ 4**** в централната част на града. Свободно време. Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Обиколка на Истанбул с местен екскурзовод около 3 часа- старата историческа част и с автобус посещение на църквата ,,Свети Стефан‘‘. Отпътуване с ферибот за Принцови острови / срещу допълнително заплащане при минимум 20 души/ Моторните превозни средства са забранени. Изключение се прави само за полиция, пожарна и бърза помощ. Местните хора и туристите се придвижват пеша, с колела, с файтони или магарета. Разходката е изключително приятна и релаксираща. Връщане обратно в Истанбул. По желание с предварителна резервация  при минимум 20души-  ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ в ресторант Гар Мюзик. Менюто включва салата ордьовър, основно ястие  с десерт  и  неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки както и богата артистична програма с дискотека.

3-ти ден: Закуска.  В 08.00 часа по желание * (срещу доплащане и мин.20 човека )  разходка с корабче по „Босфора. Следва * (срещу доплащане и мин.20 човека )  посещение на Султанския дворец Долма Бахче Сарай. Следобяд свободно време за шопинг. По желание от 18:00часа посещение на пеещите фонтани в азиатската част – МОЛ Емар. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден : Закуска. Отпътуване за Одрин- свободно време за шопинг. Отпътуване за България и прибиране късно вечерта.

 

Цената включва:

*Транспорт с лицензиран автобус;

*ТРИ  нощувки със закуски в хотел *** ;

*Пътни такси ;   Водач от туристическата агенция;

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ в ресторант Гар Мюзик -25 евро. Менюто включва салата ордьовър, основно ястие  с десерт  и  неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки както и богата артистична програма с дискотека.

НОВИ ЦЕНИ / НЕ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА/ ЗА ДОПЛАЩАНЕ/ ПРЕДВАРИТЕЛНО В ОФИСА

*Разходка с корабче по Босфора – 30 евро (при минимум 20 туриста);

*Входна такса на двореца „Долмабахче”  с екскурзовод на български език –35 евро;

*Посещение небостъргача „Сапфир „ – 35 евро /транспорт + вход за кино 4D/

* Пеещите фонтани – 15 евро;

* Принцови острови – 30 евро;

*

 *****ВАЖНО:

Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брои от 20 записани туристи.*****При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановяват!

Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена; доплащане – 20 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията