ЧЕТИРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ В ТУРЦИЯ

МОНТАНА – ИСТАНБУЛ – ОДРИН – МОНТАНА

08.09- 11.09.22

22.09- 25.09.22

ЦЕНА: 255 лв.

 

 4дни  / 3 нощувки

1-ви ден: Монтана – – Истанбул  . Тръгване от Монтана в 06.00 ч. от жп. гара, 6.30 часа  – от Враца . Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле. Пристигане в Истанбул около 15,00часа . Настаняване  в хотел .Ползване на басейн и РЕЛАКС в хотела . Нощувка.

2-ти ден: Закуска . Посещение  по желание* (срещу доплащане и мин.20 човека)  небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. Пазар в търговската част на Истанбул . Посещение на МОЛ  212 Istanbul Power Outlet. Посещение на известна местна фабрика „КОСКА”  за пройзводство на локуми , баклави и халви.

Слетобяд по желание (срещу доплащане и мин.20 човека)  посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език . Прибиране в хотела. Нощувка .

3-ти ден: Закуска.  В 08.00 часа по желание * (срещу доплащане и мин.20 човека )  разходка с корабче по „Босфора.Свободно време за пазар в търговската част .Следобяд по желание* НОВА АТРАКЦИЯ  (срещу доплащане при минимум 20 души)  отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част на града, където, ще посетим най-новият МОЛ в Истанбул с аквариум . В този нов аквариум  с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаваме към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на   . Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа.  Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден: Закуска. Истанбул – Одрин . Отпътуване за ОДРИН. Престой в Одрин за кратка почивка и обяд около 2,50 часа.  Отпътуване за България и прибиране късно вечерта.

 

                Цена:         255лв         / на човек/

 

 

Цената включва:

*Транспорт с лицензиран автобус;

*ТРИ  нощувки със закуски в хотел *** ;

*Пътни такси ;   Водач от туристическата агенция;

Цената не включва: ДОПЛАЩАНЕ:

*Разходка с корабче по Босфора – 25 евро (при минимум 20 туриста);

*Входна такса на двореца „Долмабахче”  с екскурзовод на български език -30 евро;

*Посещение небостъргача „Сапфир „ – 25 евро /транспорт + вход за кино 4D/

*Автобусна разходка с посещение на МОЛ EMAAR с Аквариума /входната такса за аквариума се заплаща допълнително/ и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – 25 ЕВРО  +  ВХОДА  ЗА АКВАРИУМА.

*****ВАЖНО:Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брои от 20 записани туристи.*****При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановяват!

Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена; доплащане – 20 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.****** Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.******